Sångerskan

Söker ni en sångsolist till födelsedagsfesten, ert barns dop eller till ert bröllop? Kontakta mig, jag är gärna med och förgyller er högtidsdag!

Jag har erfarenhet av att sjunga i olika sammanhang och sjunger i många olika stilar så som pop, visa, klassiskt, musikal och gospel. Jag spelar gitarr, piano och orgel och ackompanjerar gärna mig själv, men om det behövs kan jag ordna med extra musiker.

Jag sjunger också gärna vid gudstjänster eller medverkar i musikcafé-sammanhang.

Jag har även utformat ett antal sångprogram som passar för olika sammanhang och tidpunkter under året och kommer gärna till er kyrka, ert servicehus, er arbetsplats, etc. och håller något av dessa. Här  nedan kan ni se vilka färdiga sångprogram jag har att erbjuda.  Möjlighet finns att "skräddarsy" ett program som passar just dig/er. För bokning, förfrågan kontakta mig i kontaktformuläret längst ner på denna sida:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Vid Faderns Hjärta"

Ett somrigt program bestående av Atle Burmans dikter i  toner och ord. De flesta av tonsättningarna är mina egna och relativt nyskrivna. Jag och min medarbetare sköter programmet själva, men behöver tillgång till en fungerande mikrofonanläggning.(samt gärna även någon som sköter ljudet.) Programlängd: ca 50 minuter. 

"Sånger i vårtid":

Här kommer jag själv och sjunger en samling av våra mest älskade vårsånger till eget ackompanjemang. Programmet passar fint i såväl kyrka, som på vårdhem, servicehus mm..

"Sånger i Juletid"

Jag sjunger ett antal välkända och älskade julsånger till eget ackompanjemang.

Kontakta mig för önskemål, frågor och prisuppgifter. Fyll i formuläret här nedan.


(Lämna tom)

Välkommen

Välkommen till www.periksson.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)